Molen De Ster – Utrecht

Het leukst vanaf 6 jaar!
Bij molen De Ster kun je elke zaterdag een hele leuke dag verwachten met de kids. Elke zaterdag kun je langs bij molen De Ster voor rondleidingen door de oude houtzaagmolen. Als het niet te hard waait mogen jullie zelfs kijken hoe het hout gesneden wordt, onwijs leuk en interessant om te zien hoe dat in zijn werk gaat. De Molen staat aan de rand van de drukke binnenstad van Utrecht, maar zodra je hier binnenloopt ervoor je een oase van rust en spelende kinderen ;).

De mogelijkheden

Elke zaterdag tussen 13:00 en 16:00 is de molen open voor bezoek. Op deze tijd is dan ook een rondleiding mogelijk door de prachtige oude houtzaag molen. De molen werkt dus ook nog, hoe gaaf is dat. De rondleidingen bij de molen worden gegeven door enthousiaste gidsen en kunnen worden aangepast op gezinnen. Zo blijft het allemaal leuk voor de kids en leren ze ook nog heel veel over de geschiedenis van deze oude molen.

Naast de molen is er nog veel meer te doen in het Molenpark. Zo kunnen de kids ook nog diertjes aaien bij de kinderboerderij of lekker spelen in de twee speeltuinen die op en naast het terrein te vinden zijn. Ook is iedere zaterdag het Molencafé open, waar biologisch en Fairtrade drinken wordt geserveerd met daarbij heerlijke zelfgemaakte taartjes of quiche. Ondertussen kan je de kids lekker laten spelen en zelf even bijkomen.

Agenda van het Molenpark

Bij het Molenpark worden het hele jaar door vele verschillende en uiteenlopende activiteiten gehouden. Zo is er op 9 december aanstaande de kerstmarkt in molen De Ster. Een middag spulletjes bekijken in de oude molen, en erna even langs bij de diertjes om ook hun een fijne kerst te wensen. Klik voor de agenda van het Molenpark hier.

Molenpark 3, 3531 ET Utrecht

Openingstijden: 

Molen De Ster: zaterdag 13:00 – 16:00

Molencafé De Ster: zaterdag/zondag 10:00 – 18:00

 

2 gedachten over “Molen De Ster – Utrecht

  • augustus 14, 2019 om 2:52 pm
    Permalink

    En muchos casos, el estrés es el factor subyacente, pero causa ansiedad que luego provoca más estrés, es un círculo vicioso. El líquido hemático crea presión en estas cámaras, el pene se ensancha y alcanza la erección. Las bombas de vacío eléctricas o manuales quitan el aire de un tubo hueco colocado sobre el pene, llevando la sangre al órgano.

  • augustus 15, 2019 om 7:10 am
    Permalink

    No lo voy a hacer desde el lado médico por que no lo soy, tampoco soy químico. Este nerviosismo se transforma en una «bola de nieve», causando nuevos episodios de impotencia, que a su vez conllevan mayor ansiedad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.