Karten Bij De Kartfabrique – Maarssen

Het leukst voor kinderen vanaf 6 jaar!
De afgelopen tijd zijn er al twee blogs verschenen over De Kartfabrique in Maarssen (klik hier en hier voor de post). Vandaag hebben we het over de activiteit die in de naam beschreven staat, namelijk over niets minder dan karten. Karten is voor de echte stoere jongens en meisjes onder ons, want ga jij maar eens op zo’n jonge leeftijd achter het stuur zitten (ik durfde het niet). 

Wat kun je doen?

Bij De Kartfabrique kun je met 50 KM/h door de bochten scheuren van het 750 meter lange circuit. Hiermee is het circuit van De Kartfabrique de langste van Nederland en dus des te meer reden om eens langs te gaan. Voor het karten is dan ook een hele goede beheersing nodig van de kart, aangezien er constant scherpe bochten op de loer liggen. Je kan met 20 personen tegelijk op de baan, dus jullie kunnen niet alleen elkaar eruit rijden, maar ook de andere bezoekers van De Kartfabrique. Een heat, zoals dat bij karten wordt genoemd, duurt 12 minuten lang.

“Hier leer je echt hoe je snelle rondes kunt rijden met je kart.
Super toffe locatie, goede sfeer en een leuk verjaardagscadeau!”

Uitrusten tussen de karts

In het midden van de kartbaan bevindt zich het restaurant van De Kartfabrique. Hier kun je samen met de kids even tot rust komen met wat lekkers. Ondertussen kunnen jullie de andere bezoekers tegen elkaar zien racen op de kartbaan. Een top locatie voor het restaurant. Ze bieden een groot assortiment aan met onder andere: snacks, borrelhapjes, lunch en diner opties. Klik hier voor de menukaart van De Kartfabrique of kijk even op de site om te reserveren.


De Kartfabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Prijzen:
1 heat (12 min.): €15 p.p.
2 heats: €27,50 p.p.

Openinstijden:
Maandag: 16:00-23:00 uur
Dinsdag: 16:00-23:00 uur
Woensdag:  13:00-23:00 uur
Donderdag:  16:00-23:00 uur
Vrijdag: 16:00-23:00 uur
Zaterdag:  10:00-00:00 uur
Zondag:  10:00-22:00 uur

 

 

3 gedachten over “Karten Bij De Kartfabrique – Maarssen

 • mei 31, 2019 om 12:38 am
  Permalink

  Bactrim Online Zithromax Indications Spese Levitra In Farmacia [url=http://kamxl.com][/url] Cialis Brescia

 • augustus 14, 2019 om 3:24 pm
  Permalink

  La terapia con testosterona puede ser tratada como un tratamiento de DE si un hombre tiene niveles por debajo de lo normal de la hormona testosterona. Existen fármacos muy eficaces para el tratamiento de la disfunción eréctil, pero la medicación no lo es todo.

 • augustus 15, 2019 om 7:46 am
  Permalink

  Entenderás cómo es que funciona tu pene y su cercana relación con tu alimentación y hábitos, y cómo puedes mejorar tu alimentación y hábitos para lograr las mejores erecciones de tu vida. Antes de iniciar cualquier tipo de prueba, nuestro urólogo, nos hará una detallada historia clínica con especial mención de los diferentes factores de riesgo que pudieran provocar la disfunción eréctil o impotencia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.